www.sailingtogether.eu

   

Bladzijde van ontvangst

 

ASTUS 20.2

 

 

 

 

 

 

 

Astus by Astusboats

     NIEUW     Verkoper Astus voor België

Samen zeilen

Concept  Kenmerken  /  Priis

ASTUS 20.2

De ASTUS 20.2 is geboren uit de wens om een trimaran ontwerp gebruikt alleen of in kleine bemanning invallen voor meerdere dagen en een multihull voor familie dagje uit (Dag boot). Deze boot moet gemakkelijk toegankelijk zijn, zowel voor de overname voor het gebruik ervan.

Een rationele constructie.

De Astusboats site heeft gekozen voor een polyester constructie die het mogelijk maakt de productie naar lagere kosten, duurzaam en vereenvoudigd onderhoud.

Een eenvoudig en pragmatisch.

De specificaties van een boot gemakkelijk te vervoeren en uit te voeren : de Astus 20.2 reageert hierop door drijft op telescopische armen, die in eenvoudige sleutels te gaan van een breedte van 2.40 m (onder de Europese weg breedte) tot een breedte van 4.20 m op het water of op het land en vice versa, dit zonder het verwijderen van de praalwagens. De breedte van 4.20 m biedt meer stabiliteit.

Voor de uitvoering van een enkele persoon in staat is om tuig en zet het water in onder de 20 minuten. De mast werd vergemakkelijkt dankzij een zijdelingse grip. Het voordeel is duidelijk : als in de middag, u beslist om een boot tocht te nemen, onnodig om te helpen of te ondersteunen roepen, neemt u uw boot trailer en je gaat zeilen zwaardboten als een eenling.

Om tuig de boot, de mast meet 7.50 meter en een gewicht van minder 15 kg is gemakkelijk te hanteren.

De trimaran, een veelheid van voordelen.

In de navigatie, de trimaran heeft vele voordelen ten opzichte van monohulls :

    • snelheid : een verslag van de vleugel / uitzonderlijke gewicht : 24 m² sail voor 350 kg.
    • stabiliteit : elke float is 650 liter in volume.
    • veiligheid : de belangrijkste romp en drijvers zijn onzinkbaar.

Bovendien zijn grote kuip 2.50m lang en met zijn zittende records onvergelijkbare veiligheid en comfort combineren voor een trimaran van deze omvang.
De tulp-vormige rom helpt afbuigen spray.

De hut in de boeg kan opslaan alle apparatuur en picknick faciliteiten voor gezinnen en biedt een veilige schuilplaats voor kinderen. In de raid gebruiken, dit maakt het ook mogelijk de cabine slaapt 2.

De beachen roer schommel door drift en swing geen probleem. Bovendien heeft het een ondiepe ontwerp.

Bij aankomst in een haven is het zeer gemakkelijk op te vouwen de vlotter (5 minuten) om een catway  klassieke monohull (2.50 m) invoeren en dwalen af. Bij het verlaten van de haven, vouw je de vlotter weer en je verlaat, alsof er niets was gebeurd.

 

 

                                                                                           Home                                                        Next page