www.sailingtogether.eu
 

     

 

     activiteiten ...

 

   ... reeds het verleden

 

Geïnteresseerd door ...
       ... een Astus...

 

 

 Met me contact opnemen

 

    ... verbindingen ...


www.astusboat.com

www.nauticaltrek.com

www.trispeedcup.fr 

www.gcbf.be
 

Astus by Astusboats

Verkoper Astus voor Benelux

Samen zeilen

----- 2018, om Zeland te ontdekken -----
 

Dit jaar viert Sailingtogether zijn 10-jarig jubileum. We vinden het altijd leuk om elkaar weer te zien, onze tips en trucs te delen en  varen samen afhankelijk van onze beschikbaarheid, onze vakanties, onze wensen, onze projecten. We zijn een groep van echte vrienden geworden die ons plezier delen in het navigeren door onze Astus-trimarans.

Na een pauze in de Oostzee, zal dit dit jaar de ontdekking zijn van naderende landen: Zeeland, de belgische kust en waarom niet eindelijk Londen.
We hebben geen spijt van de 6 weken die afgelopen zomer in Zweden zijn doorgebracht: geweldig zeilen, 4 dagen regen, 2 goede windstoten en veel kleine en zeer sympathieke havens.

Dit jaar keren we terug naar onze traditionele afspraak : Lake Forêt d'Orient, Zeeland, de Golf van Morbihan, de noordelijke Groot-Brittannië, Corsica, de Noordzee en de Nautic in Paris.

Hartelijk dank aan alle heidenen Organisatoren doen we ontdekken weinig bekend andere hoeken heidenen Leden , nodig ik degenen die wensen om ons hun speelplaatsen om ons te contacteren ..

Voor nieuwkomers, weten dat "Sailing Together" is nu meer dan zeven jaar, we zijn eeen grote familie (zowel letterlijk als figuurlijk), dat te vinden is meerdere keren per jaar is en dat de rode draad die ons verenigt alles zeilen op onze vervoerbaar trimarans.

De tochten die wordt georganiseerd, op "het Groot Blauw", lijken ons zeer ver. Niettemin zijn wij enkele gelukkige eigenaars van vervoerbaar multicoques om in net zo mooie streken te varen, zelfs wanneer soms kouder en meer regenachtig.

Waarom onze ervaringen en onze projecten niet bundelen ?

Dat is wel het doel van deze website.

Dus advies aan alle gelukkige eigenaars van transporteerbare trimarans (Magnum, Astus, Weta en andere): welkom bij ons om uw passie te delen.

 __________     Projecten en plannen ?   __________
 

Geinteresseerd ?  :   rdethibault@gmail.com

____________________  Uw mening interesseert ons !  ____________________

                                                            Wat vindt u van onze website ?

rdethibault@gmail.com                           Beantwoordt het aan uw verwachting ?

                                                            Wij kunnen zeker verbeteren ...

Copyright Robert de Thibault