www.sailingtogether.eu
 

     

 

     activiteiten ...

 

   ... reeds het verleden

 

Geïnteresseerd door ...
       ... een Astus...

 

 

 Met me contact opnemen

 

    ... verbindingen ...


www.astusboat.com

www.nauticaltrek.com

www.trispeedcup.fr 

www.gcbf.be
 

Astus by Astusboats

Verkoper Astus voor Benelux

Samen zeilen

----- 2017, op weg naar nieuwe horizonten -----
 

Reeds 9 jaar Sailingtogether bestaan.  We zijn altijd blij om ons te zien, om onze tips en trucs te delen bij de accomodatie en varen samen afhankelijk van onze beschikbaarheid, onze vakanties, onze verlangens, onze projecten.

Na vakantie in Corsica waar we van ket klimaat en de landschappelijke schoonheid genoten , de projecten voor deze jaar gaan in alle richtingen : sommige worden verleiden door het Zuiden (Corsica), de andere door het Noorden (Stockholm - Helsinki).

Dit jaar keren we terug naar onze traditionele afspraak : Lake Forêt d'Orient, Zeeland, de Golf van Morbihan, de noordelijke Groot-Brittannië, Corsica, de Noordzee en de Nautic in Paris.

Hartelijk dank aan alle heidenen Organisatoren doen we ontdekken weinig bekend andere hoeken heidenen Leden , nodig ik degenen die wensen om ons hun speelplaatsen om ons te contacteren ..

Voor nieuwkomers, weten dat "Sailing Together" is nu meer dan zeven jaar, we zijn eeen grote familie (zowel letterlijk als figuurlijk), dat te vinden is meerdere keren per jaar is en dat de rode draad die ons verenigt alles zeilen op onze vervoerbaar trimarans.

De tochten die wordt georganiseerd, op "het Groot Blauw", lijken ons zeer ver. Niettemin zijn wij enkele gelukkige eigenaars van vervoerbaar multicoques om in net zo mooie streken te varen, zelfs wanneer soms kouder en meer regenachtig.

Waarom onze ervaringen en onze projecten niet bundelen ?

Dat is wel het doel van deze website.

Dus advies aan alle gelukkige eigenaars van transporteerbare trimarans (Magnum, Astus, Weta en andere): welkom bij ons om uw passie te delen.

 __________     Projecten en plannen ?   __________
 

Geinteresseerd ?  :   rdethibault@gmail.com

____________________  Uw mening interesseert ons !  ____________________

                                                            Wat vindt u van onze website ?

rdethibault@gmail.com                           Beantwoordt het aan uw verwachting ?

                                                            Wij kunnen zeker verbeteren ...

Copyright Robert de Thibault